Uutiset

Caldan – maalaamokuljettimet

22/11/2016

CALDAN  maalaamokuljettimet ja niiden varaosat toimittaa Suomessa  Spraytec Oy.  Caldan on ylivoimaisesti suurin kuljetin joka on käytössä Suomessa. Caldain kuljettimia on käytössä noin 200 eri yrityksessä. Kauttamme saat kätevästi kaikki Caldanin maalaamokuljettimet, kuljettimien varaosat ja huollot. Lisätietoa saat henkilökunnaltamme

Spraytec Oy toimittaa moduulirakenteiset IR-uunit kapasiteetin nostoon

22/11/2016

IR-uunin tehtävänä on sulattaa jauhemaali tuotteen pinnalta geelimäiseksi. Sulattaminen estää  jauheen pölyämisen. Samalla   parannetaan maalatun pinnan ulkonäköä ja tasaisuutta. IR-uunin tuottaman korkean energiamäärän avulla voidaan uunien tehokkuutta lisätä huomattavasti pienellä investoinnilla. IR-moduulien avulla voidaan vanhat uunit myös muuttaa IR-uuneiksi. Ole yhteydessä asiantuntijoihimme niin mietitään yhdessä sinull esopiva ratkaisu.

Korkeapainepumppupaketit Spraytecilta

22/11/2016

Spraytec Oy toimittaa korkeapainepumput ja ruiskut kaikkiin sovelluskohteisiin erittäin kilpailukykyisin hinnoin. Ota yhteyttä Marko Kirves tai Pekka Kirsilä saadaksesi lisätietoja ja tarjouksen.

FORTACO OSTROBOTHNIA valitsi Spraytecin maalaamokuljetin laajennuksen tekijäksi

22/08/2016

Fortaco Ostrobothnia Oy investoi tuotantoonsa Kurikassa ja laajentaa Caldan kuljetinjärjestelmäänsä. Spraytec Oy hoiti kuljettimen laajennusprojektin kokonaistoimituksena Fortacolle.  

Alihankintamessut 2016 – tapaa meidät osastolla A242

22/08/2016

Spraytec Oy osallistuu alihankintamessuille 27-29.9.2016. Osastomme on A242. Tervetuloa käymään ja kuulemaan alan uutuuksista sekä tapaamaan spraytecin henkilökuntaa. Esilä mweillä on mm. Caldan maalaamokuljettimet, joiden kantavuus on jopa 10 tonniin asti, märkämaalausruiskut ja pumppupaketit, Nordsonin HDLV – kammiopumppausteknologialla toimiva jauhemaalauslaite ja paljon muuta. Tule käymään ja kuulemaan miten voimme auttaa sinua tehostamaan tuotantoasi ja vähentämään maalikulutusta […]