0
Kieli
Valuutta

Nordson Encore jauhemaalauslaite

Nordson Encore LT jauhemaalauslaite

Nordson Encore LT jauhemaalauslaitteet - markkinoiden parhaan hinta/laatusuhteen omaava jauhemaalauslaite injektoripumpputekniikalla. 

Erinomainen varauskyky jauheelle, kevyt ja tasapainoinen pistooli, kestävät kulutusosat ja itse laite takaavat hyvän elinkaarikustannuksen laitteelle. Vahvan partnerin tuki Nummelassa ja Seinäjoella.

Nordsonilla on erittäin laaja tarvikevalikoima erilaisiin ruiskutustarpeisiin.

Tutustu Nordson tuotteisiin

Odoo • Text and Image

Nordsonin käsimaalauslaitteet takaavat sinulle parhaan suorituskyvyn markkinoilla. Laitteiden etuja ovat mm. 100 kV varausjännite, ruiskutuksen erinomainen siirtohyötysuhde – joka minimoi jauhehukan, keveys, edulliset varaosakustannukset ja laitteiden kenttähuollettavuus. Jauhemaalauslaitteita käsimaalaukseen löytyy sekä injektoripumpuilla (LT mallisto) että tiheänolomuodon pumpuilla (HDLV, Encore HD mallisto). 

Nordson Encore HD jauhemaalauslaite

Maksimoi jauhemaalaamosi tuottavuus käyttämällä Nordson Encore HD jauhemaalauslaitetta, joka käyttää HDLV®- pumppua jauheen siirtoon. HDLV -pumppu on tiheän olomuodon pumppaustekniikka (HDLV = high density low velocity). 

Encore® HD - jauhemaalauslaitteet käyttävät HDLV - pumpputeknologiaa jauheen siirtämiseksi pienellä ilmamäärällä. Järjestelmä tarjoaa sinulle paremman siirtotehokkuuden, vähemmän ohiruiskutusta ja erinomaisen viimeistelylaadun kaikenlaisille kappaleille. 

Tiheän olomuodon pumppausteknologia on Nordson -yhtiön patentoima teknologia ja se on ollut Nordsonilla kaupallisessa käytössä vuodesta 2004 lähtien. Tänä päivänä teknologiaan luottaa tuhansia yrityksiä ympäri maailman. Suomessa ensimmäiset HLDV – järjestelmät on ollut käytössä vuodesta 2008 lähtien. 

 

HDLV-järjestelmän etuja ovat mm

  • Jauhemaalin kulutus pienenee 20-30 % pienemmän ohiruiskutuksen ansiosta

  • Saat paksummat kertakalvot halutessasi

  • Maalausnopeus ja ruiskun kapasiteetti on helposti kaksi kertaa suurempi kuin injektoripumppujärjestelmissä

  • HDLV-pumpun huoltoväli 4000 h - suorituskykyä ja kestävyyttä, johon muut eivät pysty

  • Maalin levityksessä kuljetusilman määrä minimoitu – johtaa parempaan kulmien ja vaikeiden kulmien peittoon

  • Haastavimpien jauheiden maalaus onnistuu helpommin kuin injektoripumpuille

Siirry takaisin edelliselle sivulle