0
Kieli
Valuutta

Maalausprosessien kemiallinen esikäsittely

Maalausprosessin onnistumiseen ja maalin kiinnipysymiseen vaikuttaa suuresti esikäsittelyprosessin onnistuminen. 

Esikäsittelyn voidaan jakaa pesuun ja konversio pinnoitukseen. Pesun tarkoitus on puhdistaa kappale epäpuhtauksista kuten leikkuunesteistä ja öljyistä sekä kiinteistä partikkeleista.  Konversiokäsittelyn tarkoitus on luoda tartuntapintaa maalille ja korroosiosuojaa kappaleelle. Meillä on kuseiden vuosien kokemus esikäsittelylinjojen käyttämisestä, kemikaalien myynnistä ja linjojen rakentamisesta.

Tunnelipesurit

Maalauslinjojen esikäsittelylinjat- tai pesurit. Tunnelipesurit mitoitetaan asiakkaan kappaleen, kapasiteetin ja kemikaalitoimittajien vaatimusten mukaan. Materiaaleina käytetään ruostumatonta tai haponkestävää terästä. Pumput asennetaan yleensä pystyyn huollettavuuden takia. Tunnelipesureita käytetään yleensä single kuljettimella varustetuissa maalauslinjoissa. 


Odoo • Text and Image

Kammiopesukoneet

Kammiopesukoneita käytetään yleensä manuaalikuljettimilla varustetuissa käsimaalamoissa tai power&free kuljetinratojen yhteydessä. Kammioiden määrä riippuu halutusta kemiallisesta prosessista ja kapasiteetista. Suosituksena voi pitää sitä että yli kolmea vaihetta ei välttämättä kannata tehdä yhdessä kammiossa.

 


Odoo • Text and Image