0
Kieli
Valuutta

Airlessco - manufactured by Graco

sähkötoimiset maalauslaitteet, tiemerkintälaitteet

Airlessco - maalauslaitteet  manufactured by Graco

Airlesscon maalauslaite ja tiemerkintälaitteet ovat erittäin korkealaatuisia laitteita, joilla on pitkä elinikä ja huollettavuus on viety täysin uudelle tasolle Airlesscon quick repair konseptin avulla. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että urakat eivät seiso koska märkäpäät saadaan vaihdettua jopa alle 10 minuutissa kenttäolosuhteissa. Perinteinen korkeapaineruisku ja ruiskumaalauslaite ei omaa näitä ominaisuuksia.

Airlesscon tuote repertuaari on laaja ja sieltä löytyy sopivia maalauslaitteita kaiken kokoisiin urakoihin. 

Airlessco on Gracon omistama yhtiö ja Airlessco maalauslaitteet valmistaa Graco. Airlessco maalauslaitteet valmistetaan USA:ssa

Pikavaihtoalapään vaihdon näet meidän Facebook tai Instagram sivulta. Käy tykkäämässä sivuistamme ja ala seuraamaan meitä niin pysyt ajantasalla.

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Airlessco maalauslaitteet kannattaa valita

Koska  Airlessco maalauslaitteiden ja maaliruiskujen käyttöikä ja maalauslaitteen elinkaarikustannus ja luotettavuus antavat Airlessco – maalauslaitteille etulyöntiaseman useimpiin kilpaileviin merkkeihin verrattuna.

Päivittäin maaliruiskuja käyttävät ammattilaiset tarvitsevat vahvan ja ajan tasalla olevan partnerin joka pystyy toimittamaan varaosat nopeasti ja huoltamaan laitteet. Spraytec Oy:n henkilöstö pystyy antamaan teknistä tukea ja ohjeita erittäin nopealla aikataululla ja laitteiden huollot ja lainalaitteet onnistuvat koska meillä on laitteita aina varastossa. Palvelemme asiakkaitamme Nummelasta ja Seinäjoelta käsin.

Airlesscon maalauslaite- ja tuotevalikoiman löydät tuoteluettelostamme. Linkin tuoteluetteloon löydät yläpalkista tai alapalkista.

Odoo - Sample 1 for three columns

Airlessco maalauslaitteet - verratonta suorituskykyä

Jokaisessa Airlessco MP/LP/SL/TS – maalauslaitteessa on äärimmäisen kestävä tasavirtamoottori. Moottori pyörii hitaasti ja siinä on kestävä vaihteisto. Moottorit ovat aavistuksen ylimitoitettuja joten ne kestävät pitempään ja ovat luotettavia.

Airlesscon männät ovat pitkäikäisiä koska ne on valmistettu karkaistusta ruostumattomasta teräksestä. Korkealaatuiset materiaalit takaavat sen, että pumput ovat markkinoiden kestävimpiä. Airlessco Pro-Duty Pump rakenne mahdollistaa pumpun tiivistepakkojen kiristämisen pumpun ulkopuolelta ja näin pidentää niiden käyttöikää.

liity postituslistalle

Rakennus- ja tiemaalauslaitteet