Spraytec ja AA-Tekno yhdistyvät

Pintakäsittelyalan yritykset Spraytec ja AA-Tekno ovat yhdistyneet 14.4.2015. Syntyvän konsernin nimeksi tulee Spraytec ja AA-Tekno toimii sen tytäryhtiönä.

Spraytec Oy:n toimitusjohtajaksi siirtyy Petrik Eklund, joka aloittaa tehtävässä heti.

Yritysjärjestelyiden jälkeen asiakkaita voidaan palvella entistä laajemmin. Osaaminen kasvaa, koska AA-Tekno on toiminut pitkään jauhemaalauksen asiantuntijana ja Spraytec puolestaan on märkämaalauksen osaaja. Yhdistymisen jälkeen Spraytec on merkittävämpi toimija pintakäsittelyalalla ja asiakkailleen monipuolinen ratkaisujen toimittaja.

Muutoksessa myös yrityksen organisaatio kasvaa. Jatkossa asiakkaita palvelee viiden hengen asiakaspalvelutiimi ja huollosta, asennuksesta sekä kunnossapidosta vastaa neljä henkilöä. Uuden järjestelyn myötä tekninen tuki ja osaaminen kasvavat merkittävästi.

– Näen syntyvän yhtiön tulevaisuuden valoisana, koska voimme tarjota laajalle asiakaskunnalle sopivia ratkaisuja niin maalausrobotiikkaan kuin jauhe- ja märkämaalauksen sovelluksiin. Voimme näin parantaa teollisuuden kilpailukykyä, tähdentää toimitusjohtaja Petrik Eklund.

Spraytec:in markkina-alue on Suomi ja Baltian maat. Yhtiön tavoite on olla tulevaisuudessa pintakäsittelyalan merkittävä toimija.

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Petrik Eklund, puh. +358 445 022 971 Partneri Jukka Jansson, puh. +358 400 806 727 Partneri Pekka Kirsilä puh. +358 400 565 848 Partneri Harri Pursiainen puh. +358 405 132 337

www.spraytec.fi

www.aa-tekno.fi