Ecco Finishing -pintakäsittelylaitteet

Kauttamme saat Ecco Finishing pintakäsittelylaitteet ja niiden varaosat. Ecco Finishing juuret ulottuvat 1930 luvulle asti. Yritys on toiminut aiemmin osana Atlas Copcoa, josta pintakäsittelylaitteet erotettiin omaksi liiketoiminnakseen 1980 – luvulla.

Ecco Finishing pintakäsittelylaitteille tunnusomaista on ollut aina korkea laatu ja toimintavarmuus.

Suosituimpia Ecco Finishing pintakäsittelylaitteita ovat: Automaattipuolella Ecco 60 AS ja Ecco 65AS

Automaattipuolelta löytyy paljon erilaisia variaatioita hajotusilmapistooleista, esimerkkeinä mainittakoon pistooli jossa ei ole neulaa vaan kalvolla suljettava maalinsyöttö kuluttavien aineiden ruiskuttamiseen sekä versio jossa ei ole hajotusilmakanavien ”sarvia” jolla pidennetään laitteiden puhdistusväliä houmattavasti.

 

Käsilaitepuolen suosituimpia laitteita on Ecco 40S painesyöttöinen pistooli. Ecco 40S sopii maalaamiseen ja liiman levitykseen. Laite on saatavilla jopa 6,5 mm nestesuuttimella.

Kaikkiin ECCO tuotteisiin saa suutinjatkeita jotka suunittellaan applikaation mukaan tarpeen vaatiessa.

 

Korkeapainepuolelta löytyy käsipistoolin joka on servo-ohjattu, tämä laite soveltuu sekä kylmien että ja kuumien aineiden ruiskuttamiseen. Tämä yhdistettynä ECCO Timer P niin ainemäärät saadaan samoiksi jokaisella ruiskutuskerralla laadun vakioimiseksi.

Lisätietoja saat myyjiltämme sekä valmistajan kotisivuilta: https://www.eccofinishing.se/en/default