Jauhemaalauskaapit

Nopean värinvaihdon maalauskaapit

Jokainen tuote on uniikki ja jauhemaalauskaapit on suunniteltava kyseisen tuotteen, yrityksen ja linjan asiakkaiden asettamien vaatimusten mukaisesti. Maali, jauhe ja pöly on pidettävä hallinnassa laadun ja työolosuhteiden turvaamiseksi. Filosofiamme on yksinkertainen, koska yksinkertainen toimii. Se minkä voit nähdä, sen voit puhdistaa.

Olipa kriteerisi paras saatavilla oleva järjestelmä nopeisiin värinvaihtoihin jotka tapahtuvat täysin automaattisesti, tai markkinoiden korkein automaatioaste, suunnittelemme juuri sinulle sopivan ratkaisun.

Järjestelmämme on valmistettu edistyksellisistä materiaaleista ja niissä on nopeasti puhdistettavat syklonit ja imukanavat, joihin pääsee suoraan käsiksi lattiatasolta, värinsyöttökeskus ja jälkisuodatin, joka aikaansaa tasaisen imun jauhekaapissa. Jälkisuodattimemme on aina varustettu kaksinkertaisella suodatuksella ja ne ovat ATX-hyväksyttyjä.

Manuaaliset jauhemaalauskaapit ja imuseinät

Toimitamme manuaaliseen jauhemaalaukseen patruunasuodatin- ja syklonierotuskaappeja, jotka suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Käsimaalauskaappia käytetään yleensä silloin kun kappaleen mitat ovat suuret tai ja kappaleen muodot ovat sellaiset että automaatilla ei saada riittävää peittoa.Jauhemaalauskaapit Booth small 2
Jauhemaalauskaapit Booth smallJauhemaalauskaapit MCBE dyna 3Jauhemaalauskaapit MCBE dyna 16Jauhekaapit(2)

Jauhemaalauskaapit(3)

Jauhemaalauskaapit(4)

Jauhemaalauskaapit(5)

Jauhemaalauskaapit(7)

Maalauskaapit

 

Manuaali juuhekaapit Booth Side view