Jauhemaalauslaitteet

Spraytec toimittaa Nordson jauhemaalauslaitteet teollisuudelle. Nordson on maailman suurin jauhemaalauslaitevalmistaja. Toistettavuuden, kalvonpaksuuden hallinnan ja jauheenkulutuksen minimoinnin ollessa kriteeteitä maalauslaitteiden valinnassa on Nordson Encore HD mainio ratkaisu. Jauheensiirto tapahtuu HDLV kammiopumpulla, jolloin jauheensyöttö on vakioitu, tänään, huomenna ja vuoden päästä. Nordson Encore HD laitteisto on myös erinomainen laite vaikeiden kohtien maalaukseen ja robottisovelluksiin. Jauheen siirtohyötysuhde on omaa luokkaansa, koska jauheenkuljetuksessa käytetään noin kolmannes siitä ilmamäärästä mitä injektoritekniikalla toimivat laitteet käyttävät.Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että jauhemaalauslaite voidaan tuoda paljon lähemmäksi maalattavaa kappaletta, koska jauhetta poispuhaltava ilma on minimoitu.

Encore HD:n ja HDLV – kammiopumppaustekniikan etuja

Käsimaalauslaitteet

Toimitamme Nordsonin kaikkia käsimaalauslaitteita. Tunnusomaista kaikille laitteille on yhtenevät tekniset ominaisuudet ja samat varaosat. Kaikkissa vaihtoehdoissa on mahdollisuus syöttää jauhe suoraan valmistajan jauhelaatikosta tai leijuastiasta.

Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (4)Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (5)Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (6)Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (7)Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (8) Manuaali_Jauhe Encore LT VBF Mobile System (1) Jauhemaalauslaitteet Manuaali_Jauhe Encore LT VBF Mobile System (2) Jauhemaalauslaitteet Manuaali_Jauhe Encore LT VBF Mobile System (3) Jauhemaalauslaitteet Manuaali_Jauhe Encore LT VBF Mobile System (4) Jauhemaalaus -automaattiCOD (1) Jauhemaalaus -automaattiCOD (2) Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (1) Jauhemaalauslaitteett Encore Tube Mount_Vertical (2)