Suodattimet ja muut tarvikkeet

Haitarisuodatin AF 900 (Andrea suodatin)

Märkämaalauskaapin haitarisuodatin käyttää hyväkseen kosketuksen sekä inertia erotuksen yhdistelmää suodattaessaan ohiruiskutetut hiukkaset. Suuremmat pisarat jäävät laskoksen etupintaan, kun taas nopea ilmavirta kuljettaa loput hiukkasista syviin V-muotoisiin väriloukkuihin jotka muodostuvat laskoksista. Parhaimmillaan suodatin on maalauskaapeissa joissa käytetään useampia teollisia pinnoitteita tai liimoja. Suodattimen laskostettu haitarimallinen rakenne ottaa tehokkaasti talteen ohiruiskutetun pölyn, jopa parhaimmillaan 3-5-kertaisesti verrattuna tavallisimpiin kuitusuodattimiin. Asennettaessa suodatin ja sen takana olevat tukinauhat on oltava kireät.

Reijitetystä rakenteesta johtuen on ilmavirta maalauskaapin sisällä tasainen eri korkeuksissa mikä helpottaa ruiskumaalausta.

AF-900 suodatin on vaihdettava kun sen etureiät tukkeutuvat siinä määrin, että poistoilmamäärä pienenee aiheuttamatta kuitenkaan työympäristölle haittaa tai vahinkoa.

Suodatin on helppo katkoa saksilla sekä jatkaa siten, että kaksi laskosta tulee sauman kohdalla päällekkäin.

AF-900 voidaan käyttää sekä pystyasennossa, että vaakatasossa.

TEKNISET TIEDOT

af-900

CI – paperisuodatin

CI-suodattimia on useita erilaisia – erilaisia malleja erilaisille maaleille ja muille materiaaleille. Suodatin on valmistettu useista kerroksista UL luokan 2 materiaalista. Jokainen kerros on tehty niin, että ilma vaihtaa suuntaa ja virtaus tulee turbulenttiseksi ja näin saadaan mahdollisimman suuri kontakti suodatinpinnan ja pyydystettävien maalihiukkasten välille. Kerrosten tiheys myös kasvaa virtauksen suuntaisesti, jolloin poistettavat hiukkaset eivät tuki suodattimen pintaa, vaan kerääntyvät syvemmälle suodattimeen. Tämä taas tarkoittaa suurta pidätyskykyä, matalaa painehäviötä ja verrattain pientä eroa puhtaan ja käytetyn suodattimen ilmamäärissä. Kun vaaditaan hyvin korkeita erotusasteita käytetään Supra-suodatinta. Siinä on muiden kerrosten lisäksi synteettinen suodatinkerros, joka pyydystää käytännössä kaikki jäljellä olevat hiukkaset.

 

CI-suodatin

Toimitamme myös lasikuidusta tehdyt väriloukut sekä tuloilmasuodattimet.

 s-900

Patruunasuodattimet ja finaalifiltterit

Jauheenkierrätysjärjestelmän toimivuuden ja kannattavuuden takaa oikea suodatin. Hyvällä suodattimella on riittävä suodatuspinta-ala ja materiaalit kestävät kulutusta pitkään. Yleisin käytetty materiaali on polyesteri. Toimitamme myös nanomateriaalista valmistettuja suodattimia sekä finaalifiltterit.

suodattimet

Jauheletkut

Toimitamme jauheletkut kaikkiin laitteisiin.

Mittalaitteet

Toimitamme TQC:n testaus- ja mittalaitteet pintakäsittelyn laadun tarkastamiseksi ja maalaamon ylläpidon helpottamiseksi. Esimerkkejä tuotevalikoimasta ovat mm., kalvonpaksuusmittarit, maalipinnan kiiltomittarit ja uunimittarit.

Pesusuuttimet

Toimitamme erilaisia pesusuuttimia teollisuuden pesureihin.