Spraytec

Spraytec Oy on maalaamoteknologiaan ja maalaamon automaatioratkaisuihin erikoistunut yritys. Toimitamme teollisuudelle maalauslaitteita ja maalaamon tarvikkeita sekä kokonaisia maalauslinjoja. Tuoteohjelmaamme kuuluvat laitteet ja tarvikkeet sekä märkä- että jauhemaalaukseen.

Spraytec Oy:n työntekijöiden kokemus maalauslaitteista ja maalauslinjoista alkaa 1970 luvun alusta. Yli neljän vuosikymmenen aikana olemme olleet tuomassa uusinta tekniikkaa asiakkaidemme tarpeeseen kuten esimerkiksi maalausrobotit, maalauskaapit- sekä uusia maalinlevitysratkaisuja, joiden avulla asiakkaidemme kilpailukyky on parantunut.

Toimintamme oman yrityksen puitteissa alkoi Hans Högströmin ja Jukka Janssonin perustaessa Roboma Oy:n vuonna 1982. Samana vuonna toimitimme ensimmäisen maalausrobottimme. Tiesitkö että Suomeen asennettiiin ensimmäinen maalausrobotti vuonna 1972. Yrityksemme yhdistyi 1990 – luvun lopussa Tallberg Oy:n kanssa. Seuraava meitä koskettava pintakäsittelyalan muutos tapahtui vuonna 2007, jolloin aloitimme toiminnan Spraytec Oy:n nimellä. Tänä päivänä yrityksemme on elinvoimainen alansa ammattilaisista koostuva tiimi.

Yhteistyökumppanimme tarjoavat asiakkaidemme käyttöön viimeisimmän tekniikan. Yhteistyökumppaneitamme ovat mm. DeVilbiss, Binks ja Ransburg märkämaalauslaitteissa, Nordson jauhemaalauslaitteissa, Greiff maalaamoissa, ABB maalausroboteissa sekä Caldan kuljettimissa.

Spraytec  – ratkaisutoimittajasi pintakäsittelyyn.