Yritysmaailma lehdessä artikkeli Nordson HDLV-järjestelmästä

Yritysmaailma lehdessä on julkaistu artikkeli Nordsonin tiheän olomuodon jauheensiirtojärjestelmästä. Järjestelmän suosio on kasvanut erittäin nopeasti viimeisten vuosien aikana tietoisuuden lisääntyessä järjestelmän hyödyistä.

Alla muutama ote artikkelista.

HDLV- pumppausteknologia parantaa prosessinhallintaa Ruiskumaalauksessa on ollut monenlaisia ongelmia, joihin uusi teknologia on tuonut ratkaisuja. Maalaaminen on helpottunut ja nyt yhdellä maalauskerralla saadaan parempi tulos. Tuloksena on myös parempi pinta ja myös maalin kulutus on huomattavasti vähäisempää, kun tarvittava paine on pienempi. HDLV pumppausteknologian ansiosta jauheen kuljetukseen käytetään noin 1/3 venturipumppujen käyttämästä ilmamäärästä. Maalaaminen helpottuu ja tarkkuus maalin tukeutuvuus ja vaikeiden paikkojen maalaaminen paranevat. Tarkkuudet ovat muun muassa levytyöstöissä millin tuhannesosissa, niin miksi samaa ei vaadittaisi jauhemaalausjärjestelmissä.

Nordson maailmanlaajuinen alan kehittäjä Nordson toi ensimmäiset tiheän olomuodon pumppausjärestelmät markkinoille jo kymmenisen vuotta sitten. Nyt niitä on käytössä maailmanlaajuisesti jo yli 1000 yrityksessä.

Artikkelin pääset kokonaisuudessaan lukemaan

Yritysmaailma lehdestä sivulta 43