0
Kieli
Valuutta

Puuteollisuuden pintakäsittelylinjat, maalaamot, Giardina ruiskuautomaatti ja tasouunit

Odoo - Sample 1 for three columns

Schiele - vakuumit

Schielen vakuumimaalauslaitteet

Lue lisää...

Odoo - Sample 2 for three columns

Giardina - ruiskuautomaatit

Giardina ruiskuautomaatti, telakoneet ja uunit meidän kauttamme. 

Lue lisää...

Odoo - Sample 3 for three columns

Maalauslinjat

Yleensä P&F kuljettimella varustetut pystylinjat puuteollisuuteen.

Lue lisää...

Odoo - Sample 3 for three columns

Maalausrobotit

Maalausrobotit ja liimanlevitys

Lue lisää...

Giardina Ruiskuautomaatti ja pintakäsittelylinjat puuteollisuuteen

Puuteollisuuden pintakäsittelylinjat ja -laitteet maailman johtavilta valmistajilta toimintavarmoina kokonaisuuksina. Olitpa miettimässä pintakäsittelylinjaa tai yksittäistä pintakäsittelylaitetta kuten maalauskammiota, imuseinää tai ruiskuautomaatti niin ole yhteydessä niin katsotaan juuri sinulle sopiva laitteisto.

Tehokkaat tasolinjat varustetaan tehokkain kuivaimin, joissa konvektio ja ilmavirta johdetaan kappaleen pintaan optimaalisen kuivumisprosessin saavuttamiseksi. Ilmankierrätystapoja on useita ja sopivin valitaan aina tapauskohtaisesti. Käytettävän maalin perusteella valitaan sopiva kuivausjärjestelmä konvektion, IR:n ja UV:n väliltä.

UV kuivausuunit

Tehokas ja nopea kuivaus UV-kovettuville tuotteille UV-säteilijöiden avulla. UV-aineiden kovettaminen ja kuivaus tehdään erilaisin UV-moduulein, joita valmistetaan jokaisen linjatarpeen mukaan työleveys, ajonopeus ja pintakäsittelyaine huomioiden. Toimittamamme UV-lamput ovat tehokkaita ja eritäin pitkäikäisiä. UV-uunien leveydet ja kuivaus teho mitoitetaan vastaamaan tehokasta työleveyttä.

 

Giardina pintakäsittelylinjat

Italialainen Giradina Group on maailmanlaajuisesti tunnettu erilaisten pintakäsittely- ja pinnoituslinjojen valmistaja. Tehtaan laitteista löytyy erilaiset levittimet (tela-, valu-, ruiskulevittimet), erilaiset kuivaimet (UV-, IR-, konvektio) ja erilaiset paino- ja pinnoituskoneet. Kun mietit puupohjaisten, muovien, lasien tai metalliosien pintakäsittelyä ota yhteyttä. Meillä on vuosikymmenien kokemus pintakäsittelylinjojen toimituksista. 

 

Schiele vakuumimaalauslaitteet

Saksalaisen Schielen vakuumikoneet puuteollisuuden profiilien pinnoittamiseen. Schielen vakuumimaalauslaitteet on tunnettu erittäin korkeasta laadusta. 

 Schielen koneita on käytössä sahoilla ja hirsivalmistajilla.

Spraytec riippurata maalaamot Caldan kuljettimilla ja maalausroboteilla

Spraytec suunnittelee ja valmistaa riippuratamaalaamot mm. ikkuna- ja ovituotantoon, huonekaluille, sekä puu- että metallituotteille. Olemme toteuttaneet satoja maalaamoita Suomessa ja Baltiassa ja linjat suunnitellaan asiakkaan tarpeen mukaan.

Toimituksiimme ja valmistusohjelmaamme sisältyy usein myös maalauspisteet käsi- tai robottimaalaukseen, kuivausuunit ja muut apulaitteet. Maalausroboteissa edustamme ABB:tä.

liity postituslistalle

puuteollisuuden laitteet ja linjat